Sponsors

HBOK Talenten Programma

28 april 2021 20:15


Na de meivakantie starten we met de voorbereidingen voor het nieuwe HBOK talentenprogramma. Dit trainingsprogramma is in het leven geroepen om spelers meer uitdagingen aan te bieden.

In de maanden Mei en Juni zullen de jeugdtrainers alle spelers in de leeftijd van 10 (O11) tot 14 (O15) nauwlettend volgen bij de trainingen en overige activiteiten bij HBOK en zullen we uiteindelijk een groep van 10 spelers samenstellen die zullen starten met deze trainingen.

Om eventueel deel te mogen nemen aan dit trainingsprogramma gelden de volgende voorwaarden:

  • Je neemt deel aan (alle) trainingen en overige activiteiten georganiseerd door vv HBOK, uitzonderingen daargelaten.
  • Je confirmeert je aan de richtlijnen opgesteld door vv HBOK.

Het streven is om deze groep in de loop van volgend seizoen groter te maken en meer spelers dit podium te bieden. Na 10 trainingen volgt er een evaluatie moment, als er bijvoorbeeld spelers zijn die teveel trainingen missen en achter lopen in hun ontwikkeling zullen ze terug keren bij hun eigen team in de groepstraining. Dit biedt andere spelers weer de kans om zichzelf in de het trainingsprogramma te spelen, na telkens 10 trainingen is het de bedoeling dat de groep uitgebreid wordt met 2 extra spelers.

De trainingen vinden plaats op maandagavond van 18:30 uur tot 19:45 uur.

Voor spelers jonger dan 10 (O11) word een ander trainingsprogramma gemaakt. Met spelers ouder dan 14 (O15) zijn we al in gesprek geweest en hebben we de mogelijkheden besproken.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!