Sponsors

Bericht van Jeroen Barendse, hoofd Jeugdopleiding

3 mei 2021 16:30


Beste jeugdspelers, ouders/verzorgers,

Het einde van het seizoen is in zicht en kunnen we terugkijken op een hele bijzondere periode.

Ondanks dat we nauwelijks wedstrijden hebben kunnen spelen, ben ik van mening dat het toch een waardevol seizoen is geweest.

Met mooie activiteiten zoals de training met de diverse attributen, de HBOK Champions League en HBOK Eredivisie. In deze Corona Competitie hebben we de kinderen een enorme uitdaging geboden door hen te laten spelen in teams met spelers van verschillende leeftijden. De kids hebben vaardigheden kunnen trainen waar ze minder goed in zijn, maar zeker ook het verbeteren van skills die ze wel al beheersen.

Zo hebben de fysiek minder sterke spelers kunnen werken aan duels met fysiek sterkere spelers. Spelers met scorend vermogen zijn enorm gegroeid in zelfvertrouwen door de vele doelpunten die zijn gevallen. Er is geoefend op handelingssnelheid in kleine ruimtes.

Al met al een vruchtbare periode waarin we als jeugdafdeling toch het één en ander hebben bereikt. Twee spelers van de JO16 sluiten komend seizoen aan bij de JO19. Deze twee spelers hebben zich erg goed ontwikkelt, hebben nauwelijks een training of activiteit gemist wat ten goede is gekomen aan hun ontwikkeling waarvoor ze nu dus ook beloond worden.

Momenteel zijn we druk bezig met de voorbereidingen van het nieuwe seizoen. Het maken van de teamindelingen, ook gaan we starten met een talenten trainingsprogramma om nog meer plezier en uitdaging voor de spelers te creëren.

Tot die tijd trainen we lekker door en zijn er activiteiten op de zaterdag. We hopen jullie dan ook nog steeds in grote getalen te zien bij de trainingen en op de zaterdagen. Tot het einde seizoen organiseren wij nog een aantal leuke activiteiten, maar daarover later meer. Hou onze website, Facebook pagina en Insta goed in de gaten!

Heb je zelf een leuk idee voor de zaterdag, laat het weten!

Voor nu een hele fijne Meivakantie en tot na de vakantie op het trainingsveld.

Groet,
Jeroen Barendse
Hoofdjeugdopleiding HBOK

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!