Informatie voor jeugd en ouders - HBOK

Sponsors

Informatie voor jeugd en ouders

Welkom

Welkom bij de jeugdafdeling van H.B.O.K. Onze jeugd neemt met elf teams/elftallen deel aan de KNVB-competitie

Het bijzondere van H.B.O.K is dat zij als enige Amsterdamse amateurvoetbalvereniging functioneert zonder overheidssubsidie. Dit kan dankzij de inzet van vele vrijwillig(st)ers, die alle voorkomende werkzaamheden op zich nemen incl. onderhoud van velden en accommodatie.

Jeugdbestuur
Het jeugdbestuur van H.B.O.K. bestaat uit:

  • Henk Groot (voorzitter)
  • Brenda Jonker
  • Thijs Schnitger

Tijdens trainingen en thuiswedstrijden is er meestal wel iemand van het jeugdbestuur aanwezig. Voor meer informatie of vragen kun je altijd een van de jeugdbestuursleden bellen of een mail sturen aan: jeugdbestuur@hbok.nl

Informatie
De communicatie naar de leden gaat via internet. Op deze website vind je informatie over competitieprogramma, trainingstijden, afgelastingen enz.

Voor vragen over de training kun je altijd bij je vaste trainer terecht. Vragen (en eventueel afzeggen) over wedstrijden op zaterdag kun je aan je elftalleider stellen.

Vrijwilligerstaken

HBOK is een vereniging voor en door leden. Wie lid wordt, wordt ook geacht een taak op zich te nemen. Bij de jeugd nemen de ouders deze taak op zich. Dat kan op velerlei gebied: elftalleider,scheidsrechter, medewerker onderhoud, administratie,activiteitencommissie enz. enz.

Vaste taak voor alle ouders van de jeugdleden vormt de bardienst. Daarom wordt er van de ouders verwacht dat, indien er thuis gespeeld wordt, ze een keer kantinedienst draaien. Als iedereen meedoet, betekent dat 2x per seizoen meehelpen in de kantine. Het kantineschema dient per team geregeld te worden.

Wedstrijden
Bij thuiswedstrijden minimaal drie kwartier van te voren aanwezig zijn, indien verhinderd graag tijdig (min 1 dag van te voren) afmelden bij leider. Soms wordt er verzameld bij uitwedstrijden. Dit wordt onderling per team afgesproken.

Afgelastingen
Afgelastingen op clubniveau:
Kijk voor eventuele afgelastingen bij HBOK op deze website.

Ook kun je de voetbalapp voetbal.nl op je telefoon downloaden.Speel je uit dan kun je de tegenpartij bellen (of desbetreffende website)

Afgelastingen gehele district:
Bv bij sneeuw, regen en storm: worden vaak bekend gemaakt de avond daarvoor op teletekst pagina 603. We spelen in district West 1

Trainen
Het hele seizoen wordt er buiten getraind op kunstgras, het komt bijna nooit voor, maar bij extreem slechte omstandigheden kan het zijn dat het trainen niet door kan gaan. Dit staat dan op de website. En vaak is er per team een groeps-app.

Tenues.
Het is de bedoeling dat je zelf een HBOK-tenue koopt (bij Banne Sports, info elders op deze site)
Sommige teams hebben een gulle sponsor, dat is dan mooi meegenomen!Veel voetbalplezier bij HBOK !


Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!