Sponsors

Privacyverklaring HBOK

Privacyverklaring HBOK

Alle persoonsgegevens van de leden van HBOK staan op één (1) centrale plaats, online, in een met wachtwoorden beveiligde omgeving, bekend bij de beheerders.

Welke gegevens zijn dit?

  • Volledige naam
  • Adres/woonplaats
  • Geboortedatum
  • Geboorteplaats
  • Telefoonnummer(s) c.q. dat van de ouders (bij kinderen onder de 18)
  • e-mailadres: voor facturatie en inlog op KNVB-app (dit kunnen twee verschillende adressen zijn) c.q. dat van de ouders bij kinderen onder de 18
  • nummer Legitimatie (bij leden ouder dan 16 jaar)
  • Bankrekening (i.v.m. Club collect)
  • Pasfoto: voor op de (digitale) spelerspas. Deze kunnen leden zelf uploaden via KNVB app

Delen met derden
Deze persoonsgegevens worden enkel en alleen gedeeld d.m.v. ‘Sportlink’ met de KNVB en met ClubCollect (t.b.v. ledenfacturatie) .

Wie hebben inzage in de gegevens?
Functionarissen* van HBOK die toegang hebben tot de persoonsgegevens zijn:

  • Secretaris (Sportlink)                                               
  • Wedstrijdsecretaris (Sportlink)                                
  • Ledenadministratie (Sportlink en Clubcollect)
  • Penningmeester (Clubcollect)
    * de namen van deze functionarissen kunnen per seizoen verschillen en kunt u vinden op deze website.

Persoonsgegevens op website van HBOK:

  • Naam (voornaam, achternaam)
  • Pasfoto (indien geen bezwaar)
  • Verjaardag (indien geen bezwaar) alleen datum, geen jaartal of leeftijd

Verder verklaart v.v. HBOK dat:

-          Gegevens van oud leden worden binnen 2 jaar na beëindiging van het lidmaatschap worden verwijderd;

-          Leden hebben (onder bepaalde omstandigheden) het recht op inzage, correctie, verwijdering en het recht van verzet tegen een bepaalde verwerking;

-          Indien voor bepaalde verwerkingen toestemming wordt gevraagd heeft de betrokkene  te allen tijde het recht deze in te trekken;

-          Iedere betrokkene heeft het recht heeft om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens;

 

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!