Info - HBOK

Sponsors

Info

HBOK is een samenwerking aangegaan met JBA Soccer Academy, de voetbalschool van onze eigen Hoofd Jeugdopleidingen Jeroen Barendse. 
 
Jeroen is al op jonge leeftijd in aanraking gekomen met het trainersvak. Hij voetbalde net bij de senioren van RKAV Volendam toen het noodlot toesloeg, Jeroen raakte zwaar geblesseerd en kon lange tijd niet voetballen. Hij was op dat moment al leider van een jeugdteam en is zich toen meer gaan verdiepen in het geven van jeugdtrainingen. Toen hij zelf weer fit was en mocht voetballen, heeft hij vrij snel zijn Oefenmeester 3 diploma behaald (nu UEFA C) en is een jeugdteam gaan trainen en begeleiden bij RKAV Volendam.
 
Kort daarna is hij zelf gestopt met voetballen om zich volledig te gaan concentreren op het trainersvak. Naast het trainen van jeugdteams bij RKAV Volendam en FC Volendam, heeft hij ook een tijdje bij een voetbalschool in Amsterdam gewerkt om zichzelf verder te ontwikkelen. Deze school trainde volgens de Coever methode. Niet alleen is daar zijn visie op het gebied van jeugdtrainingen ontstaan, ook is daar het idee geboren van een eigen voetbalschool en nu is het dan eindelijk zover! 

TRAININGSTIJDEN
 
Zondagochtend 09.30-10.30 uur - JO08 t/m JO10
Zondagochtend 10.45-11.45 uur - JO11 t/m JO14 
 
Deze trainingen zijn onderverdeeld in drie blokken van ieder vijf trainingen.
Het eerste blok betaal je €105,00 voor de trainingen en het kledingpakket, de andere twee blokken betaal je € 65,00 per blok voor de trainingen.

Algemene voorwaarden JBA Soccer Academy
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!