Sponsors

Home

default4_logo.png

Welkom op de website van VV HBOK Zunderdorp.

Hier vind u alle informatie over onze club

en het laatste nieuws.

 

 

2e Update HBOK selectie seizoen 2021 - 2022

Vandaag, 12 april 5:00  Met betrekking tot de mutaties binnen ons 1ste elftal, kunnen we inmiddels melden dat de volgende spelers het volgend seizoen zullen aansluiten bij onze A-selectie; meer »


Bericht van Banne Sports

2 april 8:15   Beste leden van VV HBOK, Al ruim een jaar hebben wij allemaal te maken met de COVID-19 pandemie. Competities liggen stil en trainingen zijn slechts beperkt mogelijk. Net als jullie verlangen wij ernaar om zonder beperkingen op het sportveld te kunnen staan.meer »


Update HBOK selectie seizoen 2021 - 2022

27 maart 15:45  Nadat we eerder dit seizoen al rond waren gekomen met de hoofdtrainer Kai Meeuwsse en de assistent-trainer Rachid Lamalam, kunnen we inmiddels bekend maken dat de gehele staf in tact blijft. Raymond Dirven (keeperstrainer), Remco de Haze (verzorger), Michel Schokker (assistent scheidsrechter) en Jaap Ronday (team manager) zullen ook het volgend seizoen de technische en medische staf van HBOK 1 vormen. meer »


Opzegging lidmaatschap en overschrijving

27 maart 15:30  Het kan natuurlijk dat je om een of andere reden op wilt zeggen bij HBOK. Dat is jammer, maar het is niet anders. Er gelden echter wel enkele regels: meer »


Peutervoetbal bij HBOK

24 maart 21:00  HBOK organiseert peutervoetbal voor kinderen van 3,5 tot 6 jaar.meer »


Het zesde nummer van La Klompa!

20 maart 21:00  Deze week valt de nieuwste uitgave van ons clubblad bij de leden in de bus.meer »


Jeugdspelers gezocht!

20 maart 9:00  v.v.HBOK is op zoek naar jeugdspelers! Drie seizoenen geleden zijn we begonnen met ons ambitieus jeugdplan. Onze filosofie is simpel: Met plezier voetballen, gericht op de ontwikkeling van het individu.meer »


Plezier + gezelligheid = ons nieuwe 30+ damesteam!

26 november 20:00  Check: » Houd je van vrouwenvoetbal, plezier én gezelligheid? » Wil je ook laagdrempelig een balletje trappen? » Dan zoeken wij JOU voor ons 30+ gezelligheidsteam voor het 7x7 voetbal.meer »


Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!